Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader

EXCLUSIEF KITWERK VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Bleijenberg Kitwerken is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor de zakelijke markt. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s.

VOOR GROTE EN KLEINE KLUSSEN

Bleijenberg Kitwerken staat al meer dan 25 jaar garant voor vakwerk, service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u als aannemer nu een kitter zoekt voor een groot project of voor de finishing touch in die ene badkamer, bij Bleijenberg Kitwerken bent u aan het juiste adres.

PROFESSIONELE KITTEN

Vakwerk, met de juiste kit voor de juiste klus. Want elk materiaal en elk gebruik stelt andere eisen. Daarin herkent u de specialist. De door ons gebruikte kitten worden geleverd door Otto Chemie, Soudal en Connect Products. Deze professionele afdichtingsproducten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktijkervaring en garanderen een langdurige hechting en flexibiliteit

5 JAAR GARANTIE EN VCA GECERTIFICEERD

Natuurlijk is Bleijenberg Kitwerken VCA gecertificeerd. Het gebruik van hoogwaardig materiaal, in combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven.

Bel voor al uw kitwerk

071 – 34 15 102

PORTFOLIO