Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader

EEN WATERDICHTE VOEG OP KLEUR IN UW BADKAMER OF KEUKEN?

Bleijenberg Kitwerken levert al meer dan 25 jaar hoogstaand vakwerk. Veilig, precies, schoon en milieubewust.

Van uw badkamer tot uw keuken, uw gevel tot uw boot: Bleijenberg Kitwerken heeft de oplossing voor elke klus. Natuurlijk, zelf doen kan. Maar de specialist in huis halen loont. En op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk geven wij nog een garantie van 5 jaar ook.

UW BADKAMER IS ONZE ZORG

Bleijenberg Kitwerken is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor woningen, badkamers en keukens. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, onze service gaat nog verder. Wij vinden het belangrijk om schoon en netjes te werken. Zonder voetstappen of vingerafdrukken in uw badkamer achter te laten. Wij werken liever even op kousenvoeten dan dat wij een krasje maken in uw nieuwe bad.

DE KROON OP UW BADKAMER

Het lijkt maar een detail, maar slecht kitwerk haalt de totale uitstraling van uw badkamer naar beneden. Goed kitwerk valt niet op. Dat is onze visie. Een kitvoeg van Bleijenberg Kitwerken is de kroon op uw badkamer.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN BADKAMERS

Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. Schoon en precies vakwerk, een strakke voeg, en als u wilt zetten wij proefjes op om samen met u te kijken welke kleur het beste bij uw voeg of tegel past.

KIT VERWIJDEREN EN VERVANGEN

Zijn uw kitvoegen aangetast door schimmels? Wij geven u weer schone, frisse kitvoegen terug. En geven u bovendien een aantal tips voor het voorkomen en bestrijden.

Bel voor al uw kitwerk

071 – 34 15 102

PORTFOLIO