Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader

OVER BLEIJENBERG KITWERKEN

Bleijenberg Kitwerken is een gespecialiseerd kitbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Door deze schat aan ervaring staan wij garant voor schoon en kwalitatief hoogstaand werk. Zorg voor de directe werkomgeving staat daarbij voorop. Zo werken wij liever even op kousenvoetjes, dan dat wij een krasje maken in uw nieuwe bad.

VOOR DE PARTICULIERE EN DE ZAKELIJKE MARKT

Wij zijn gevestigd in Hazerswoude – Rijndijk. Werkzaam zijn wij in de hele Randstad en ver daarbuiten. Bleijenberg Kitwerken is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor de particuliere- en de zakelijke markt. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s.

ONS WERK

De kwaliteit van een kitvoeg begint bij het plaatsen. Door hem goed wateraflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, onze service gaat nog verder. Wij vinden het belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen.

20170227_094446

ZEKERHEID

Of het nu gaat om de particuliere- of de zakelijke markt, voor beide geldt dat wij uitsluitend hoogwaardig materiaal gebruiken van professionele merken als Soudal, Otto Chemie en Connect Products. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. En uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd.

Bel voor al uw kitwerk

071 – 34 15 102