Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader

KIT VERVANGEN

Aangetaste kitvoegen zijn een plaag in menig badkamer. Niet alleen is het een smet op uw mooie badkamer, wanneer oude kitvoegen niet meer naar behoren functioneren kan er ook kans op lekkage ontstaan. Maar vergeet ook de voegen in uw gevel niet!

SCHONE EN FRISSE VOEGEN

Het is een steeds terugkerende bron van ergernis: de aantasting van kitvoegen door schimmels. Men herkent het aan de donkere vlekken op het oppervlak van de voegen. Een kitvoeg moet goed worden onderhouden. Zolang de aantasting nog tot het oppervlak beperkt blijft, kan deze worden bestreden met Anti-Schimmel-Spray van OTTO-CHEMIE. Is de schimmel reeds in de kitvoegen gedrongen, dan moeten de aangetaste kitvoegen volledig worden verwijderd en vervangen.

KANS OP LEKKAGE

Het tijdig vervangen van uw oude kitvoegen is niet alleen een kwestie van het aangezicht. Het is ook belangrijk omdat de mogelijkheid bestaat dat een oude kitvoeg niet meer naar behoren functioneert. Met de kans op lekkage tot gevolg. Ons advies: laat uw oude kitvoegen tijdig vervangen!

VERGEET UW GEVEL NIET

Behalve binnenshuis vervangen wij ook kitvoegen in het buitenwerk. Of het nu gaat om gevels, metselwerk, betonaansluitingen, kozijnen of galerijvoegen , als voegen in een slechte staat zijn, dan kan dit grote gevolgen hebben. Vochtplekken in de muren, beschimmeling of zelfs wateroverlast. Door tijdige inspectie of vervanging kan dit worden voorkomen.

VOORKOMEN VAN SCHIMMELVORMING

Essentieel bij het voorkomen van schimmelvorming is een goed gebruik van de natte ruimtes. Lees hier meer over schimmelvorming.

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze service? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of  06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Bel voor al uw kitwerk

071 – 34 15 102