Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
js_loader

MATERIAAL

Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van alleen het beste materiaal.
Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

PROFESSIONEEL KITTEN

De door ons gebruikte kitten worden geleverd door Otto Chemie, Soudal en Connect Products. Deze professionele afdichtingsproducten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktijkervaring en garanderen een langdurige hechting en flexibiliteit.

KIT OP KLEUR

Een specialiteit van Bleijenberg Kitwerken is het leveren van kit op kleur. Wij leveren u kit in elke door u gewenste kleur. Aan de hand van een ral kleur nummer of een stukje van de ondergrond kan dan een kleur gemaakt worden in de fabriek.

DE JUISTE KIT VOOR IEDERE KLUS

Uiteraard kun je niet zomaar elke kit op elk materiaal gebruiken. Want een natuurstenen vloertegel is geen zwembadtegel. Elk materiaal en elk gebruik stelt andere eisen.
Zo gebruiken wij Otto Chemie S125 voor uw sanitair, deze kit is schimmelremmend ingesteld. S70 of Seal-it 250 voor uw natuursteen, deze kit is zuurvrij en tevens weekmakervrij, zodat er geen uittreding mogelijk is naar uw natuursteen. S140 voor uw zwembad en polymeerkit voor uw gevel. De juiste kit voor de juiste klus. Daarin herkent u de specialist.

Bel voor al uw kitwerk

071 – 34 15 102