Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader

Nieuwe badkamer kitten

Nieuwe badkamer kittenHeeft u onlangs een nieuwe badkamer aangeschaft waar nog kitwerk verricht moet worden? Wij van Bleijenberg kunnen uw nieuwe badkamer kitten, onze specialisten komen dan bij u langs. Wij zijn de perfecte partner voor uw kitwerk. Dit komt doordat wij gespecialiseerd zijn in het kitten van badkamers, sanitair en keukens. Daarnaast leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zo hebben wij niet alleen de kitwerken van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook dat van de keuken van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky en Kurhaus, en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

Voorkom vervelende schade

Wat veel mensen niet weten is dat een kitvoeg in uw badkamer eigenlijk maar een paar jaar goed blijft. Na ongeveer 3 a 4 jaar bestaat de kans dat de gekitte voegen los gaan laten. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Helaas is het zo dat een lekkage vaak pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld onder het bad of de douche. Deze schade leidt vaak tot dure reparaties of zelfs het opnieuw tegelen van de badkamer. Ook kan de schade zelfs leiden tot verkleurde plafonds in de ruimte die zich onder de badkamer bevindt en in ergste geval vormt er zich schimmel in uw plafond. Om u te behoeden voor dit soort schades is het van groot belang dat het kitwerk met vakmanschap verricht wordt. Bleijenberg Kitwerken komt daarom graag uw nieuwe badkamer kitten.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft het kitten van uw nieuwe badkamer? Of bent u op zoek naar meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)