Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Nieuwe badkamer kitten Haarlem

Nieuwe badkamer kitten HaarlemHeeft u onlangs een nieuwe badkamer aangeschaft waar nog kitwerk verricht moet worden? Wij van Bleijenberg kunnen uw nieuwe badkamer kitten, onze specialisten komen dan bij u langs in Haarlem. Wij zijn de perfecte partner voor uw kitwerk. Dit komt doordat wij gespecialiseerd zijn in het kitten van badkamers, sanitair en keukens. Daarnaast leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s. Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

Voorkom vervelende schade

Er bestaat een kans dat gekitte voegen los gaan laten na verloop van tijd. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Helaas is het zo dat een lekkage vaak pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld onder het bad of de douche. Deze schade leidt vaak tot dure reparaties of zelfs het opnieuw tegelen van de badkamer.

Ook kan de schade zelfs leiden tot verkleurde plafonds in de ruimte die zich onder de badkamer bevindt en in ergste geval vormt er zich schimmel in uw plafond. Om u te behoeden voor dit soort schades is het van groot belang dat het kitwerk met vakmanschap verricht wordt. Bleijenberg Kitwerken komt daarom graag uw nieuwe badkamer kitten in Haarlem.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft het kitten van uw nieuwe badkamer in Haarlem?  Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)