Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader

Kitwerken

KitwerkenIs uw kitwerk versleten of simpelweg gewoon aan onderhoud toe? Wij van Bleijenberg kunnen u helpen bij alle soorten kitwerken! Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn daarom zeer gespecialiseerd in het werk dat wij doen. Wij bieden u dan ook vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen de kitwerken van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook dat van de keuken van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky en Kurhaus, en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Kwalitatief hoogstaand kitwerk

Of het nu gaat om van uw de kit van uw badkamer, sanitair of keuken. Bij Bleijenberg Kitwerken bent u aan het juiste adres. Kwalitatief hoogstaande werk vereist het gebruik van het beste materiaal. Daarom gebruiken wij uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

Voor elke situatie

Bleijenberg Kitwerken verzorgt een uiteenlopend aantal kitwerken voor zowel particulieren als de zakelijke markt. U vindt bij Bleijenberg Kitwerken altijd de oplossing. De kwaliteit van ons werk begint bij het plaatsen. Door hem goed water aflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist.

Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen. Onze service gaat nog verder naast alleen het uitvoeren van kitwerken. Wij vinden het belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met ons vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd.

Contact

Bent u geïnteresseerd kitwerken uitgevoerd door Bleijenberg Kitwerken? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of  06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)