Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitwerk onderhoud Hoofddorp

Kitwerk onderhoud HoofddorpIs het kitwerk in uw woning, bedrijfspand of gebouw aan onderhoud toe? Bleijenberg Kitwerken is hiervoor de perfecte partner, wij zijn gespecialiseerd in kitwerk onderhoud in onder andere Hoofddorp. Bovendien leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s.

Onze service

Of het nu gaat om kitwerk onderhoud in Hoofddorp van uw badkamer, sanitair, keuken of buiten kitwerk. Bij Bleijenberg Kitwerken bent u aan het juiste adres. Kwalitatief hoogstaand onderhoud vereist het gebruik van alleen het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Connect Products, Soudal en Otto Chemie.

Verdere informatie

Het is van groot belang dat er tijdig kitwerk onderhoud bij u in Hoofddorp wordt uitgevoerd, anders kan het leiden tot veel schade. Daarnaast is het belangrijk dat dit vakkundig wordt uitgevoerd. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd om kitwerk op een goede en snelle manier uit te voeren in verschillende type gebouwen. Het is van belang om de voegen, kieren en naden te voorzien van de juiste kitsoort. Voor het kitten van uw pand of woning gebruiken wij altijd de juiste kit die is afgestemd op de eisen waar de voeg aan moet voldoen. Door kitwerk onderhoud in Hoofddorp door ons te laten uitvoeren voorkomt u niet alleen ongewenste schade, maar bespaart u op de lange termijn ook veel geld.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service kitwerk onderhoud bij u in Hoofddorp? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of  06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)