Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 15 recensies
js_loader

Kitwerk onderhoud

Kitwerk onderhoudIs het kitwerk in uw woning of bedrijfspand aan onderhoud toe? Bleijenberg Kitwerken is hiervoor de perfecte partner, wij zijn gespecialiseerd in kitwerk onderhoud. Bovendien leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook dat van de keuken van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky en Kurhaus en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Onze service

Of het nu gaat om kitwerk onderhoud van uw badkamer, sanitair of keuken. Bij Bleijenberg Kitwerken bent u aan het juiste adres. Kwalitatief hoogstaand onderhoud vereist het gebruik van alleen het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Connect Products, Soudal en Otto Chemie.

Verdere informatie

Het is van groot belang dat er tijdig kitwerk onderhoud wordt uitgevoerd, anders kan dit leiden tot veel schade. Een kitrand gaat slechts 3 of 4 jaar goed mee, hierna is er grote kans dat er delen loslaten. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd om kitwerk op een goede en snelle manier uit te voeren in verschillende type gebouwen. Het is van belang om de

voegen, kieren en naden te voorzien van de juiste kitsoort. Voor het kitten van uw pand of woning gebruiken wij altijd de juiste kit die is afgestemd op de eisen waar de voeg aan moet voldoen. Door kitwerk onderhoud door ons te laten uitvoeren voorkomt u niet alleen ongewenste schade, maar bespaart u op de lange termijn ook veel geld.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service kitwerk onderhoud? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of  06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)