Kitvoegen

KitvoegenBent u op zoek naar een bedrijf dat de kitvoegen van uw keuken/badkamer/sanitair kan vervangen? Dan bent u bij Bleijenberg Kitwerken zeker aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar is Bleijenberg Kitwerken een begrip in de Randstad. Een kwart eeuw ervaring en duizenden opdrachten voor bedrijven en particulieren zijn een garantie voor punctueel en kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Bleijenberg Kitwerken staat voor veilig, precies, schoon en milieubewust kitwerk. En met oog voor detail kiezen wij voor u of met u exact de juiste kleur kit.

Voorkom schade!

Wat veel mensen niet weten is dat een kitvoeg eigenlijk maar een paar jaar goed blijft. Na ongeveer 3 a 4 jaar bestaat de kans dat de gekitte voegen los gaan laten. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Helaas is het zo dat een lekkage vaak pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld onder het bad of de douche. Deze schade leidt vaak tot dure reparaties of zelfs het opnieuw tegelen van de badkamer. Ook kan de schade zelfs leiden tot verkleurde plafonds in de ruimte die zich onder de badkamer bevindt en in ergste geval vormt er zich schimmel in uw plafond. Om u te behoeden voor dit soort schades geven wij u het advies de kitvoegen om de zoveel tijd te laten vervangen. Bleijenberg Kitwerken komt graag uw kitvoegen vervangen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft de kitvoegen van uw keuken/badkamer/sanitair vervangen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op. Als wij even niet bereikbaar zijn kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)