Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader

Kitvoegen Amstelveen

Kitvoegen AmstelveenBent u op zoek naar een bedrijf dat de kitvoegen van uw keuken, badkamer, sanitair of buiten kitwerk kan vervangen in Amstelveen? Dan bent u bij Bleijenberg Kitwerken zeker aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar is Bleijenberg Kitwerken een begrip in de Randstad. Een kwart eeuw ervaring en duizenden opdrachten voor bedrijven en particulieren zijn een garantie voor punctueel en kwalitatief hoogwaardig vakwerk. Bleijenberg Kitwerken staat voor veilig, precies, schoon en milieubewust kitwerk. En met oog voor detail kiezen wij voor u of met u exact de juiste kleur kit.

Voorkom schade!

Er bestaat een kans dat gekitte voegen los gaan laten na verloop van tijd. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Helaas is het zo dat een lekkage meestal pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld onder het bad of de douche. Deze schade leidt vaak tot dure reparaties of zelfs het opnieuw tegelen van de badkamer. Ook kan de schade zelfs leiden tot verkleurde plafonds in de ruimte die zich onder de badkamer bevindt en in ergste geval vormt er zich schimmel in uw plafond.

Om u te behoeden voor dit soort schades geven wij u het advies de kitvoegen om de zoveel tijd te laten vervangen. Bleijenberg Kitwerken komt graag uw kitvoegen vervangen in Amstelveen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft de kitvoegen van uw keuken, badkamer, sanitair of buiten kitwerk vervangen in Amstelveen? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)