Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitvoegafdichting Hoofddorp

Kitvoegafdichting HoofddorpWanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u een professionele kitvoegafdichting kan plaatsen, dan bent u bij Bleijenberg Kitwerken zeker aan het juiste adres! Al meer dan 25 jaar is Bleijenberg Kitwerken gespecialiseerd in onder andere kitvoegafdichting, kitvoegvervanging en kitvoegverwijdering in Hoofddorp. Een kwart eeuw ervaring en duizenden opdrachten voor bedrijven en particulieren zijn een garantie voor punctueel en kwalitatief hoogwaardig vakwerk.

Bleijenberg Kitwerken staat voor veilig, precies, schoon en milieubewust kitwerk. En met oog voor detail kiezen wij voor u of met u exact de juiste kleur kit.  Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van alleen het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

Het belang van goed kitwerk

Er bestaat een kans dat gekitte voegen los gaan laten na verloop van tijd. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Helaas is het zo dat een lekkage vaak pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld onder het bad of de douche. Deze schade leidt vaak tot dure reparaties of zelfs het opnieuw tegelen van de badkamer. Ook kan de schade zelfs leiden tot verkleurde plafonds in de ruimte die zich onder de badkamer bevindt en in ergste geval vormt er zich schimmel in uw plafond.

Om u te behoeden voor dit soort schades geven wij u het advies de kitvoegen om de zoveel tijd te laten vervangen. Bleijenberg Kitwerk komt graag uw kitvoegafdichting(en) vervangen in Hoofddorp.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Bleijenberg Kitwerk wat betreft kitvoegafdichting in Hoofddorp? Of bent u op zoek naar meer in informatie? Neem dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contactformulier in. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)