Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitter

Is uw kitwerk aan vervanging toe? Bleijenberg Kitwerken is de kitter die uw perfecte partner is. Wij zijn gespecialiseerd in kitwerken. Een kitrand lijkt dan wel klein, maar een onjuiste kitrand kan grote en onplezierige gevolgen hebben. Wij zijn een kitter die jarenlang ervaring heeft op het gebied van kitwerk. Wij leveren vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s.

Kwalitatief hoogstaande kitter

Of het nu gaat om kit vervangen van uw badkamer, sanitair, keuken of buiten kitwerk. Bij kitter Bleijenberg bent u aan het juiste adres. Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van alleen het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products. Daarnaast hangt de kwaliteit van kit vervangen af van het plaatsen. Door hem goed wateraflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen.

Kitter in alle situaties

Bleijenberg Kitwerken is de kitter dat allerlei kitwerken verzorgt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een nieuwbouwwoning waar u kitwerken wilt verzorgen of bent u de eigenaar van een hotel waar de badkamers aan nieuw kitwerk toe zijn? U vindt bij kitter Bleijenberg altijd de oplossing. De kwaliteit van de kitwerken begint bij het plaatsen. Door hem goed wateraflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, onze service gaat nog verder. Wij vinden het belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard is Bleijenberg Kitwerken ook VCA gecertificeerd.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)