Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitter Naaldwijk

Bent u op zoek naar een kitter in Naaldwijk? Bleijenberk Kitwerken is het perfecte bedrijf voor u! Wij zijn gespecialiseerd in kitwerken. Een kitrand lijkt dan wel klein, maar een onjuiste of slecht geplaatste rand kan grote en onplezierige gevolgen hebben. Onze kitter komt bij u thuis in Naaldwijk om het mooiste werk af te leveren. Wij leveren vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s.

Kwalitatief hoogstaande kitter

Kitter Naaldwijk

Of het nu gaat om kit vervangen van uw badkamer, sanitair, keuken of buiten kitwerk onze kitter komt bij u thuis in Naaldwijk! Kwalitatief hoogstaand werk vereist het gebruik van alleen het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products. Daarnaast hangt de kwaliteit van de kit af van de manier waarop het geplaatst wordt. Door het werk goed water aflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen.

Ook is het gebruik van de juiste primers (een onderlaag) van belang. Aan dit soort details herkent u een specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, onze service gaat nog verder. Daarnaast vinden wij het belangrijk om schoon en netjes te werken. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven.

Voor al uw situaties

Bleijenberg Kitwerken verzorgt kitwerk voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Wij richten ons op nieuwbouwwoningen, horecagelegenheden en andere gebouwen. Onze kitter komt graag bij u in Naaldwijk langs om dit voor u mogelijk te maken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of  06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)