Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitranden vervangen Den-Haag

Aangetaste kitranden zijn een veelvoorkomend probleem. Ze zorgen niet alleen voor een fraai aanzicht, het is ook een probleem dat ook voor langdurige schade kan zorgen. Door de kitranden niet op tijd te vervangen in Den-Haag kan zich namelijk lekkage voor doen. Bij veroudering van de kitvoeg  zal er namelijk onvoldoende hechting ontstaan.

Kitranden vervangen

Het proces

Tijdens het vervangen van de kitranden in Den-Haag en omstreken, zullen we eerst de oude kitrand verwijderen. Vervolgens maken we de ondergrond schoon en vetvrij, hierdoor zal de nieuwe kit beter hechten. Voordat we de nieuwe kit aanbrengen, zullen we eerst het oppervlakte afplakken. Vervolgens gaan we de nieuwe kit aanbrengen, hierbij gaan we schoon en netjes te werk. Na het aanbrengen van de nieuwe kit strijken we de kitnaad glad, en tot slot verwijderen we de afplaktape. Tijdens het gehele proces gaan wij vakkundig en precies te werk, wij kunnen u dan ook garanderen van gewenst resultaat.


Laat uw kitranden in Den-Haag door ons vervangen!

Bij Bleijenberg Kitwerken verzorgen we het kitwerk voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waarbij het tijd is voor het vervangen van de kitranden in Den-Haag en omstreken? U vindt bij ons altijd de oplossing. Bij Bleijenberg Kitwerken zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen. We zullen schoon en netjes te werk gaan en bieden ten alle tijden oog voor detail. In combinatie met ons vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd. Heeft u interesse in onze diensten? Dan helpen wij u graag verder!  Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06- 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)