Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitranden vernieuwen Maassluis

In de loop der jaren kunnen uw kitranden verouderd raken. Als dit het geval is, is het tijd om de kitranden te vernieuwen. Bij het vernieuwen van de kitranden in Maassluis verwijderen we eerste de oude kitrand om vervolgens de nieuwe te plaatsen. Nieuwe kitranden zullen uw woning een frisse look geven. Bij Bleijenberg Kitwerken verzorgen wij het kitwerk van Badkamers, keukens, sanitair, gevels en zwembaden.

Kitranden vernieuwen

Hoe gaan we te werk?

Voordat we aan de slag gaan met het plaatsen van de nieuwe kitranden, verwijderen we eerst de oude en maken we het oppervlak schoon. Vervolgens plakken we het oppervlakte af en zullen we starten met het plaatsen van de nieuwe kit. Tot slot strijken we deze glad en verwijderen we de afplaktape. We zullen schoon en netjes te werk gaan en na onze komst zal uw badkamer of keuken er weer als nieuw uit zien. Het vernieuwen van de kitranden in Maassluis geeft namelijk een geheel nieuwe frisse uitstraling aan de kamer of het sanitair meubel.


Laat uw kitranden door ons vernieuwen in Maassluis en omstreken!

Bij Bleijenberg Kitwerken verzorgen we het kitwerk voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waarbij het tijd is voor het vernieuwen van de kitranden in Maassluis en omstreken? U vindt bij ons altijd de oplossing. Bij Bleijenberg Kitwerken zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen. We zullen schoon en netjes te werk gaan en bieden ten alle tijden oog voor detail. In combinatie met ons vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd. Heeft u interesse in onze diensten? Dan helpen wij u graag verder!  Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06- 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)