Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitranden douche vervangen Delft

Beginnen de kitranden in uw douche te verkleuren? Dan wordt het tijd om de kitranden van uw douche in Delft te vervangen. U kunt niet alleen aan de kleur van de kitranden zien dat het tijd is voor vervanging, het kan ook zijn dat er schimmel op de kit ontstaat, de kitranden los beginnen te laten, of dat er al een lekkage is ontstaat. Het is belangrijk dat u op tijd aan de bel trekt zodat we de lekkage nog kunnen voorkomen.

Kitranden douche vervangen

Werkzaamheden

Bij het vervangen van de kitranden in de douche  in Delft doorlopen we de volgende stappen. Allereerst verwijderen we voorzichtig de oude kitrand. Daarna reinigen we de ondergrond, dit zorgt ervoor dat de kit goed kan hechten. Voordat we de nieuwe kit aanbrengen, plakken we het omringende oppervlak zorgvuldig af. Vervolgens brengen we de nieuwe kit aan, hierbij gaan we netjes en schoon te werk. Na het aanbrengen strijken we de kitnaad glad en tot slot verwijderen we de afplaktape.

Laat de kitranden van uw douche in Delft door ons vervangen!

Bij Bleijenberg Kitwerken verzorgen we het kitwerk voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waarbij het tijd is voor het vervangen van de kitranden in de douche in Delft en omstreken? U vindt bij ons altijd de oplossing. Bij Bleijenberg Kitwerken zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen.

We zullen schoon en netjes te werk gaan en bieden ten alle tijden oog voor detail. In combinatie met ons vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd. Heeft u interesse in onze diensten? Dan helpen wij u graag verder!  Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06- 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)