Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitranden badkamer vervangen Pijnacker

Kitranden badkamer vervangen PijnackerHet is van belang om de kitranden van uw badkamer te vervangen in Pijnacker als deze versleten of beschadigd zijn. Bleijenberg is hiervoor het perfecte bedrijf. Een kitrand lijkt maar een klein detail, maar een slechte kitrand kan grote en onplezierige gevolgen hebben. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kitwerk. Zo zijn service, vakmanschap en kwaliteit zijn waarden die wij nastreven en leveren voor een scherpe prijs. Daarnaast is Bleijenberg is een gespecialiseerd kitbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Door deze schat aan ervaring staan wij garant voor schoon en kwalitatief hoogstaand werk.

Over ons

Onze ervaren medewerkers maken gebruik van alleen het beste materiaal. Wij werken met producten van de volgende merken: Soudal, Otto Chemie en Connect Products. Daarnaast is de kwaliteit van het plaatsen een belangrijk aspect. De kitranden van uw badkamer vervangen in Pijnacker is een klus die met de nodige kennis en ervaring voltooid moet worden. De kitranden zullen jaren langer meegaan wanneer deze vakkundig en met top kwaliteit geplaatst worden. Door deze goed water aflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan andere bedrijven.

Helaas komt het voor dat schimmels in kit zichtbaar worden. Dit kunt u herkennen aan de donkere vlekken op het kit. De reden hiervoor is voornamelijk vocht, de temperatuur en bepaalde voedingsstoffen. Zo is de schimmel dan ook niet te verwijderen door normale reiniging. De kitranden van uw badkamer in Pijnacker laten vervangen door een specialist is daarom van groot belang. Bleijenberg Kitwerken is zo’n specialist, wij garanderen u een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service om de kitranden voor uw badkamer te vervangen in Pijnacker? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of  06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)