Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitbedrijf particulieren Noordwijk

Begint het kitwerk binnen uw woning te verouderen? Dan wordt het tijd om dit te vervangen! Dat het tijd is kunt u herkennen aan verkleuring, loslaten of afbreken, schimmels of lekkage. Als u een van deze problemen heeft is het de hoogste tijd om een kitbedrijf voor particulieren in Noordwijk in te schakelen. Bij Bleijenberg Kitwerken staat wij voor u klaar om het oude kitwerk te verwijderen en nieuwe te plaatsen.

Kitbedrijf particulieren

Wat bieden wij

Onze vakbekwame kitexperts hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van kitwerkzaamheden. Ze zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en werken met hoogwaardige materialen om de beste resultaten te garanderen. We begrijpen dat elke klant uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijk advies waarbij we altijd luisteren naar de wensen van de klant. Bij ons kitbedrijf voor particulieren in Noordwijk streven we naar de hoogste kwaliteit in ons werk. We kunnen onze klanten verzekeren van langdurig en mooi resultaat.


Laat uw kit in Noordwijk vervangen door ons kitbedrijf voor particulieren!

Bij Bleijenberg Kitwerken zijn we een kitbedrijf voor zo wel particulieren als zakelijke klanten in Noordwijk en omstreken. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waarbij het tijd is voor het vervangen van de kitranden? U vindt bij ons altijd de oplossing. Bij Bleijenberg Kitwerken zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen. We zullen schoon en netjes te werk gaan en bieden ten alle tijden oog voor detail. In combinatie met ons vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd. Heeft u interesse in onze diensten? Dan helpen wij u graag verder!  Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06- 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)