Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kitbedrijf Naaldwijk

Kitbedrijf NaaldwijkBent u op zoek naar een gespecialiseerd kitbedrijf in Naaldwijk? Wij van Bleijenberg Kitwerken nemen graag alle werkzaamheden met betrekking tot kitwerk van u over. Onze ervaren werknemers hebben al jarenlange ervaring in het succesvol uitvoeren van verschillende kitwerken. Daarom leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s.

Een kitbedrijf in Naaldwijk voor alle situaties!

Bleijenberg Kitwerken is het kitbedrijf in Naaldwijk dat allerlei kitwerken verzorgt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een nieuwbouwwoning waar u kitwerken wilt verzorgen of bent u de eigenaar van een hotel waar de badkamers aan nieuw kitwerk toe zijn? U vindt bij ons kitbedrijf in Naaldwijk altijd de oplossing. De kwaliteit van de kitwerken begint bij het plaatsen. Door hem goed wateraflopend te maken zal er geen water in blijven staan. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist.

Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, onze service gaat nog verder. Zo vinden wij het belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Daarnaast is Bleijenberg Kitwerken uiteraard VCA gecertificeerd.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Bleijenberg Kitwerken als kitbedrijf voor uw werkzaamheden in Naaldwijk? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)