Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Kit onderhoud Nieuwkoop

Bleijenberg Kitwerken is hét bedrijf dat u graag helpt met uw kit onderhoud voor uw badkamer, sanitair, keuken of buiten kitwerk in Nieuwkoop. Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken welk werk er precies nodig is om uw kitwerk op te frissen. Wij zijn gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring en daarom maakt dat ons de perfecte partner voor u! Daarnaast leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook gebruiken wij alleen de beste materialen. Tijdens kwalitatief onderhoud is dit namelijk een vereiste. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products. Uiteraard is Bleijenberg Kitwerken ook VCA gecertificeerd.

Het belang van kit onderhoud in Nieuwkoop

Kit onderhoud Nieuwkoop

Het is van groot belang dat er tijdig kit onderhoud wordt uitgevoerd in uw woning, anders kan dit leiden tot veel schade. Bleijenberg Kitwerken is hét bedrijf die u hiermee graag helpt.Het tijdig vervangen van uw oude kitvoegen is niet alleen een kwestie van het aangezicht. Het is ook belangrijk omdat de mogelijkheid bestaat dat een oude kitvoeg niet meer naar behoren functioneert. Er kunnen namelijk lekkages en schimmelvorming ontstaan. Dit is natuurlijk erg vervelend! Laat onze specialisten vroegtijdig uw kitwerk onderhouden.

Om u te behoeden voor dit soort schades geven wij u het advies om de kitvoegen eens in de zoveel tijd te laten vervangen. Daarom helpt Bleijenberg Kitwerken u graag met uw kit onderhoud in Nieuwkoop.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft kit onderhoud van uw woning in Nieuwkoop? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)