Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Douche kitten in Haarlem

Bleijenberg Kitwerken helpt u graag bij het kitten van uw douche in Haarlem! Wij zijn de ideale partner voor uw kitwerk.  Dit komt doordat wij gespecialiseerd zijn in het kitten van douches, sanitair, keukens en buiten kitwerk. Daarnaast  leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Uiteraard is Bleijenberg Kitwerken ook VCA gecertificeerd.

Onze werkzaamheden

Douche kitten Haarlem Bleijenberg Kitwerken verzorgt het kitten van een douche in Haarlem voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waar de douches aan nieuw kitwerk toe zijn? U vindt bij Bleijenberg Kitwerken altijd de oplossing. Door kitten blijft uw douche in Haarlem zo lang mogelijk mooi. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, wij vinden het ook belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven.

Materialen

 • Professionele kitten

De door ons gebruikte kitten worden geleverd door Otto Chemie, Soudal en Connect Products. Deze professionele afdichtingsproducten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktijkervaring en garanderen een langdurige hechting en flexibiliteit.

 • Kit op kleur

Een specialiteit van Bleijenberg Kitwerken is het leveren van kit op kleur. Wij leveren u kit in elke door u gewenste kleur. Aan de hand van een ral kleur nummer of een stukje van de ondergrond kan dan een kleur gemaakt worden in de fabriek.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze service? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)