Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader

Douche kitten

Douche kittenBleijenberg Kitwerken helpt u graag bij het kitten van uw douche! Wij zijn de ideale partner voor uw kitwerk.  Dit komt doordat wij gespecialiseerd zijn in het kitten van douches, sanitair en keukens. Daarnaast  leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Uiteraard is Bleijenberg Kitwerken ook VCA gecertificeerd.

Onze werkzaamheden

Bleijenberg Kitwerken verzorgt het kitten van een douche voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waar de douches aan nieuw kitwerk toe zijn? U vindt bij Bleijenberg Kitwerken altijd de oplossing. Door kitten blijft uw douche zo lang mogelijk mooi. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, wij vinden het ook belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven.

Materialen

 • Professionele kitten
  De door ons gebruikte kitten worden geleverd door Otto Chemie, Soudal en Connect Products. Deze professionele afdichtingsproducten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktijkervaring en garanderen een langdurige hechting en flexibiliteit.
 • Kit op kleur
  Een specialiteit van Bleijenberg Kitwerken is het leveren van kit op kleur. Wij leveren u kit in elke door u gewenste kleur. Aan de hand van een ral kleur nummer of een stukje van de ondergrond kan dan een kleur gemaakt worden in de fabriek.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Bleijenberg Kitwerk wat betreft het kitten van uw douche? Bent u op zoek naar meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)