Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 7 recensies
js_loader

Badkamer kitten

Badkamer kittenU kunt bij Bleijenberg terecht voor het kitten van uw badkamer. Onze specialisten komen dan bij u thuis langs. Bleijenberg Kitwerken is voor kitwerk uw perfecte partner, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het kitten van badkamers, sanitair en keukens. Wij leveren vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen de kitwerken van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook dat van de keuken van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky en Kurhaus, en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

Hoe wij te werk gaan

Bleijenberg Kitwerken verzorgt het kitten van een badkamer voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waar de badkamers aan nieuw kitwerk toe zijn? U vindt bij Bleijenberg Kitwerken altijd de oplossing. Door kitten blijft uw badkamer zo lang mogelijk mooi. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, wij vinden het ook belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard is Bleijenberg Kitwerken ook VCA gecertificeerd.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft het kitten van uw badkamer? Bent u op zoek naar meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)