Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
js_loader

Badkamer kitten Nieuw-Vennep

Badkamer kitten Nieuw-VennepU kunt bij Bleijenberg terecht voor het kitten van uw badkamer. Onze specialisten komen dan bij u langs in Nieuw-Vennep. Bleijenberg Kitwerken is voor kitwerk de perfecte partner, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het kitten van badkamers, sanitair, keukens en buiten kitwerk. Daarnaast leveren wij vakmanschap, service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo hebben wij niet alleen het kitwerk van honderden luxe woningen op onze naam staan, maar ook duizenden badkamers, vele utiliteitsprojecten en talloze renovatieprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE`s. Kwalitatief hoogstaand kitwerk vereist het gebruik van het beste materiaal. Daarom gebruikt Bleijenberg Kitwerken uitsluitend professionele producten van Soudal, Otto Chemie en Connect Products.

Onze manier van werken

Bleijenberg Kitwerken verzorgt het kitten van een badkamer in Nieuw-Vennep voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een nieuwbouwwoning die nog gekit moet worden of bent u de eigenaar van een hotel waar de badkamers aan nieuw kitwerk toe zijn? U vindt bij Bleijenberg Kitwerken altijd de oplossing. Ook het gebruik van de juiste primers is van belang. Aan dit soort details herkent u de specialist. Niet alleen zorgen wij voor hoogwaardige waterdichte voegen, wij vinden het ook belangrijk om schoon en netjes te werken. Met oog voor detail gaan wij daarin net iets verder dan anderen. In combinatie met onze vakmanschap en ervaring, kunnen wij op het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven. Uiteraard is Bleijenberg Kitwerken ook VCA gecertificeerd.

Contact

Heeft u interesse in de diensten van Bleijenberg Kitwerken wat betreft het kitten van uw badkamer in Nieuw-Vennep? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen door te bellen naar: 071 – 34 15 102 of 06 – 50 21 15 98 of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)